tiistai 29. huhtikuuta 2014

Angiinan kourissa

Oon nyt kolmatta päivää järkyttävän kurkkukivun kourissa. Lähdettiin eilen iskän kanssa yhdeksältä päivystykseen ja parin tunnin odottelun jälkeen päästiin lääkärin vastaanotolle. Kuumetta oli n. 38' ja angiinaks tää osottautukin. Antibioottikuuri ja burana ei oo vielä tehonnut, mutta lääkäri sanokin että yleensä meneekin pari päivää ennen kun alkaa helpottaa. Siihen asti on vaan kestettävä. Naurettiin eilen iskän kans, että Jumala varmaan haluaa mun laihtuvan, kun kuukauden sisään jo toinen sairaus, joka estää syömisen lähes kokonaan. Niin inhottavaa kuin onkin sairastaa, terveyden ja ruuan arvostaminen nousee ihan uudelle tasolle (ainakin hetkeks). Terveenä sitä ei vaan mitenkään tajua, miten kiitollinen pitäis olla. Tässä(kin) asiassa mulla on hirveesti oppimista. Enni pelasti mun päivän tänäänkin! Olin nukkumassa, kun yhtäkkiä havahduin ovikellon ääneen. Hyppäsin ylös sängystä ja juoksin avaamaan oven. Ennihän se siellä seisoi maailman parhaiden suklaamuffinssien kanssa. Voi miten onnekkaaks tunsinkaan itseni, kun tajusin taas kerran miten ihania ystäviä mulla on!


 
Toinen hyvä puoli sairastamisessa on se, että asiat asettuu oikeanlaisiin mittasuhteisiin. Sillon ei tuu valitettua mistään pikkuasioista ja kaikki huomio keskittyy hengissä säilymiseen. Okei, noin radikaalista sairaudesta ei mun kohdalla oo ollu kyse, mutta kuitenkin. Koulustressi on helpottanut ainakin vähän, koska oon tajunnut, että elämässä on muutakin kun koulu eikä kaikessa vaan voi olla hyvä. Kaikesta kyllä selviää, kun jaksaa uskoa ja luottaa. 
 

Pete Parkkosen "Mun" on tällä hetkellä yks mun lempikappaleista. Erityisesti kohta, jossa lauletaan "Sä kuulut joukkoon, vaikka sanot tää ei oo sun paikka" on koskettanut mua jotenkin syvästi. Musta tuntuu tosi usein, etten kuulu oikein mihinkään. Ja tavallaan se on totta, koska mä oon vasta matkalla kotiin. Joka tapauksessa toi on mun mielestä jotenkin tosi  hieno ajatus, että kaikki me kuulutaan joukkoon yhtä lailla. Ollaan kaikki yhtä arvokkaita omalla ainulaatuisella tavallamme. 4 kommenttia: