tiistai 30. joulukuuta 2014

Kiitos vuosi 2014!

Vuosi 2014 alkaa olla yhtä päivää vaille paketissa. Kuluneeseen vuoteen on mahtunut paljon tapahtumia, paljon haasteita ja paljon tunteita. Oon oppinut taas ihan älyttömästi maailmasta ja itsestäni. Oon taistellut - hävinnyt ja voittanut, pettynyt ja iloinnut. Monet asiat sujui paremmin, kun vuosi sitten oletin, mutta tietenkään kaikki ei mennyt ihan putkeen. Oli huonoja päiviä, vaikeita aamuja ja itkuisia iltoja, mutta oli myös iloisia yllätyksiä, onnellisia hetkiä ja paljon kiitollisuutta.


Täytin kahdeksantoista, sain ajokortin, tanssin vanhat, olin ensimmäistä kertaa oikeissa kesätöissä, hyvästelin taas rakkaan Pilvin, matkustin Iidan kanssa Roomaan, kävin monta syvällistä keskustelua ihanien ihmisten kanssa, selvisin ensimmäisistä yo-kirjotuksista ja sain uuden siskon Sardiniasta. Ikävöin, itkin, rakastin, pelkäsin, nauroin, unelmoin, kiitin.


Nytkin sydämessä on päällimmäisenä kiitos. Kiitos kuluneesta vuodesta jokaiselle, joka oli vierelläni kulkemassa lyhyenkin matkan. Ennen kaikkea kiitos Jeesus. Kiitos ystävistä, kiitos perheestä, kiitos luonnon kauneudesta, kiitos ruuasta, kiitos kaikesta. Kiitos, että olen vielä tässä hengittämässä, tuntemassa, näkemässä ja kuulemassa. Kiitos, että olet auttanut tähän asti ja autat eteenpäinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti