tiistai 30. joulukuuta 2014

Kiitos vuosi 2014!

Vuosi 2014 alkaa olla yhtä päivää vaille paketissa. Kuluneeseen vuoteen on mahtunut paljon tapahtumia, paljon haasteita ja paljon tunteita. Oon oppinut taas ihan älyttömästi maailmasta ja itsestäni. Oon taistellut - hävinnyt ja voittanut, pettynyt ja iloinnut. Monet asiat sujui paremmin, kun vuosi sitten oletin, mutta tietenkään kaikki ei mennyt ihan putkeen. Oli huonoja päiviä, vaikeita aamuja ja itkuisia iltoja, mutta oli myös iloisia yllätyksiä, onnellisia hetkiä ja paljon kiitollisuutta.


Täytin kahdeksantoista, sain ajokortin, tanssin vanhat, olin ensimmäistä kertaa oikeissa kesätöissä, hyvästelin taas rakkaan Pilvin, matkustin Iidan kanssa Roomaan, kävin monta syvällistä keskustelua ihanien ihmisten kanssa, selvisin ensimmäisistä yo-kirjotuksista ja sain uuden siskon Sardiniasta. Ikävöin, itkin, rakastin, pelkäsin, nauroin, unelmoin, kiitin.


Nytkin sydämessä on päällimmäisenä kiitos. Kiitos kuluneesta vuodesta jokaiselle, joka oli vierelläni kulkemassa lyhyenkin matkan. Ennen kaikkea kiitos Jeesus. Kiitos ystävistä, kiitos perheestä, kiitos luonnon kauneudesta, kiitos ruuasta, kiitos kaikesta. Kiitos, että olen vielä tässä hengittämässä, tuntemassa, näkemässä ja kuulemassa. Kiitos, että olet auttanut tähän asti ja autat eteenpäinkin.

torstai 25. joulukuuta 2014

Siunattua joulua!


"Ja hän synnytti pojan, esikoisensa, ja kapaloi hänet ja pani hänet seimeen, koska heille ei ollut sijaa majatalossa." Luuk 2:7


Tänään Jumala kysyy sulta, onko sun sydämessä tilaa Jeesukselle. Jeesus voi ja tahtoo muuttaa sun elämäs, jos annat Hänelle mahdollisuuden. Jeesus voi ja tahtoo antaa sulle tulevaisuuden ja toivon. Tänään on pelastuksen päivä. Tänään on aika tehdä valinta: päästää Jeesus sydämen majataloon tai jättää Hänet ulkopuolelle.



Siunattua joululomaa just sulle!

sunnuntai 14. joulukuuta 2014

joulufiilistä etsimässä


Yleensä kirjoittaminen on mulle helppoa ja terapeuttista, mutta ei aina. Kuluneen kolmen viikon aikana en oo saanut yhtäkään järkevää lausetta kirjoitetuksi eikä tää päivä tunnu olevan poikkeus. Mun pää on täysin tyhjä. En tiedä mitä tunnen tällä hetkellä. Joululaulut soi, pikkusisko leipoo pipareita ja maakin on valkoinen, mutta mulla ei oo yhtään joulufiilistä. Oikeastaan mulla ei oo yhtään minkäänlaista fiilistä ja ilman fiilistä on tosi vaikea kirjoittaa. Halusin kuitenkin tulla kertomaan, että oon edelleen elossa enkä oo aikeissa lopettaa blogin pitämistä. Mun pitäis vaan löytää jostain inspiraatiota, enkä tiedä kauanko sen etsimiseen menee. Toivottavasti teillä on joulufiilis (tai mikätahansa muu fiilis) katossa ♥♥ Mä yritän löytää sen englannin abikirjan ääreltä..