keskiviikko 30. toukokuuta 2018

kevään kohokohdat

Viime viikot ja etenkin viime päivät on olleet aamusta iltaan niin hektisiä, ettei mulla oo ollut aikaa millekään ylimääräiselle. Äitienpäiväviikonlopun ehdin onneks viettää Vammalassa ja pari viikkoa sitten kävin Alman kanssa juhlistamassa Iidan synttäreitä Joensuussa. Ehdottomasti kevään parhaita viikonloppuja! Oikeestaan nyt kun pysähtyy hetkeksi tarkemmin miettimään, tähän kevääseen on mahtunut superpaljon kaikkia tosi kivoja juttuja - isoja ja pieniä ilonaiheita, juhlahetkiä arjen keskellä. Muutamaa romahdusta lukuunottamatta oon voinut hyvin ja ahdistuskohtaukset on pysynyt enimmäkseen poissa, mikä on jo itsessään valtava kiitosaihe. 

Kevään kurssit on yhtä esseetä vaille suoritettu, mutta kolme uutta kesäkurssia on pitämässä huolen siitä, ettei stressitasot pääse laskemaan liian alhaseks. Viime viikon perjantaina saatiin avaimet uuteen kämppään, lauantaina oltiin Eeron kanssa maalamassa yks makuuhuone ja eilen oli virallinen muuttopäivä. Oon stressannut ihan liikaa yrittäessäni töiden ja opiskelujen ohella saada pakattua tuskastuttavan tavarapaljouden muuttolaatikoihin ja kuvitellessani, mikä kaikki muuttopäivänä vois mennä pieleen. Eilinen sujui kuitenkin kaikin puolin ihan älyttömän hyvin ja tehokkaasti. Kiitos kaikille korvaamattomille apureille ♥ Nyt uusi asunto alkaa jo näyttää ja tuntua kodilta, enkä vois olla kiitollisempi. 

Pinja saapui tänään Etelä-Afrikasta takaisin Suomeen ja oli liikuttavaa nähdä rakas pikkusisko vuoden tauon jälkeen. Oli pysäyttävää taas tajuta, miten nopeasti aika kuluu. Jokainen päivä on ihmeellinen lahja. Kunpa osattaisiin elää tässä hetkessä ja unohtaa sekä menneisyyden murheet että huomisen huolet. Siinä riittää varmasti opettelemista elämän loppuun saakka. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti