sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Jeesus rakastaa sua!

Mä en tiedä mitä sä oot elämäs aikana joutunut kokemaan, en tiedä mitä sun elämässä on nyt meneillään enkä varsinkaan tiedä mitä sun elämä tuo tullessaan huomenna tai vuosien päästä, mutta yhden asian mä tiedän. Sä elät, koska Jumala on antanut sulle elämän lahjaksi. Sä olet ainutlaatuinen, sä olet arvokas ja sun elämällä on merkitystä. Jeesus rakastaa sua ihan järjettömästi. Jeesus rakastaa sua niin paljon, ettet voi koskaan sitä täysin ymmärtää. Jeesus rakastaa sua niin paljon, että oli valmis antamaan henkensä sun puolesta ristillä. ”Ei sen suurempaa rakkautta ole, kuin että antaa henkensä ystävänsä puolesta”. 


Mä en tiedä ootko tuntenut Jeesuksen koko elämäs, muutaman vuoden, päivän tai tunnetko Häntä vielä ollenkaan. Mutta mä tiedän, että Jeesus on tuntenut sut jo ennen kuin synnyit tähän maailmaan. Jeesus haluaa olla sun paras ystävä, sun vapahtaja ja sun elämäs Herra. Mä voin omasta kokemuksesta sanoa, että Jeesus voi antaa sulle jotain paljon parempaa, mitä maailmalla on tarjota.  ”En minä anna teille niin kuin maailma antaa, älköön teidän sydämenne olko murheellinen, älköönkä peljätkö”.

4 kommenttia:

  1. Olen lukenut tätä blogia jo yli puoli vuotta ja tykkään tästä ihan hirveesti! Löysin tämän Roosan kautta ja arvosta sitä miten kirjotit hänestä! Kirjoitat muutenkin todella hyvin ja vaikutat mahtavalta ihmiseltä. Älä lopeta tämän blogin kirjoittamista, koska sen lukeminen tuo aina hyvälle tuulelle! Jaksamisia! :)

    VastaaPoista
  2. Tämä postaus! Voi kuinka totta toi on. Samaa mieltä olen ton yllä olevan anonyymin kanssa. Iso tykkäys :)

    VastaaPoista