lauantai 20. syyskuuta 2014

syksy


6 kommenttia:

 1. Kaunis on syksysi <3 Katseeni palaa yhä uudelleen tuohon valokuvaan aidasta; sinnä on jotain minua kovasti puhuttelevaa, en edes oikein tiedä mitä. Ehkäpä se selviää, kun aikani sitä tuijottelen :)

  VastaaPoista
 2. Onpas upeita kuvia! Syksy on niin kaunis ja ihana vuodenaika ♥

  Mä löysin tänne sun blogiisi ihan sattumalta ja koukutuin, koska kirjoitat niin taitavasti. Ja sitten törmäsin vanhempiin postauksiisi sielunsiskostasi. Mietin ensin viitsinkö nostaa aihetta esille, mutta en vain pystynyt olemaan sanomatta sulle hurjasti voimia, positiivisuutta ja kaikkea muutakin hyvää. Vaikken edes tunne sua, musta tuntuu älyttömän pahalta sun puolesta, sillä mä uskon tietäväni miltä susta tuntuu/on tuntunut. Kesäkuussa mun rakas sielunsiskoni kuoli ja nimenomaan samasta syystä kuin sunkin eli hän ei vaan jaksanut enää. Kaikki tämä ikävä, suru, ahdistus, epätoivo, hämmennys, viha, syyllisyys ja miljoonat muut kamalat tunteet on olleet aivan hirvittävän raskaita käsitellä, etenkin kun tuntuu, ettei juurikaan ole kelle puhua ja ettei kukaan oikein ymmärrä. Ei ainakaan, jos vertaa siihen, miten hän olisi ymmärtänyt. Mutta mä haluan silti uskoa, että ajan kanssa tämän kaiken kanssa oppii elämään, vaikka ikävä onkin ikuinen. Ja yritän myös kaikkeni keskittyä enemmän siihen, mitä kaikkea sain hänen kanssaan kokea ja mitä meidän ystävyys meille antoi, kun siihen, mitä menetin. Pitää olla onnellinen, että sain ylipäätään tutustua häneen ja pitää hänet elämässäni monia vuosia. Me ollaan sun kanssa toisaalta erittäin onnekaita, oikeasti.

  Virtuaalinen halaus sulle täältä ♥

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua mikä kommentti! Oot niin oikeessa ja puit mun ajatukset tosi hienosti sanoiks! Mä oon just paljon miettinyt miten onnekas oon, kun sain tutustua Roosaan ja yritän nimenomaan keskittyä siihen mitä saatiin kokea yhdessä! Kiitos paljon ja lämmin halaus sullekin <3 jos haluut joskus jakaa ajatuksias laita ihmeessä sähköpostia osoitteeseen milli_96_@hotmail.com :)

   Poista