tiistai 16. kesäkuuta 2015

maratoonipostaus



Reilu viikko sitten oltiin tosiaan Iidan kanssa Live Aid Uusi Lastensairaala -konsertissa Helsingissä. Netistä löytämissäni ohjeissa sanottiin, ettei konserttiin saa ottaa ammattimaista kameraa, joten jätin järkkärini hotellille. Siitä johtuen illan kuvasaldo oli todella vähäinen.Vesisateesta ja pienistä äänentoisto-ongelmista huolimatta ilta oli ihana ja ikimuistoinen, mistä suurin kiitos kuuluu parhaalle seuralle. Aamulla syötiin loistava hotelliaamiainen ja laulettiin huoneessa niin kovaa, että naapurit varmasti tykkäs. Kiitos siis vielä kerran rakas Iida mahtavasta yo-lahjasta! 


 Alkuviikosta suunnattiin Pilvin kanssa Ylöjärvelle viettään Essin kanssa MEP-laatuaikaa. Käytiin iltakävelyllä, katsottiin elokuva, jonka aikana itkin melkein koko ajan sekä kierrettiin läpi Ikea ja Ideapark. Rahaa kulu enemmän kun piti, mutta kerrankin ostin oikeesti hyödyllisiä asioita! Oli kyllä ihan parasta olla pitkästä aikaa yhdessä. On ihanaa, että edes jotkut asiat ja ihmissuhteet ei muutu, vaikka aikaa kuluu. 


Viime viikonloppu vietettiin joukkuekavereiden kanssa Kalajoella beachfutis-turnauksessa. En oikein keksi sanaa, jolla kuvaisin tätä reissua. En olis uskonut, että yhteen viikonloppuun voi mahtua niin paljon erilaisia tunnetiloja ja kokemuksia. Upeita auringonlaskuja, hyvää ruokaa, naurua ja kyyneleitä, iloa ja pettymyksiä. liian lyhyitä yöunia, syvällisiä keskusteluja keskellä yötä autossa, tanssimista ja hyvää musiikkia, Anna Abreu ja Teflon Brothers sekä paljon paljon muuta. Kaikki ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, mutta kokonaisuudessaan reissu oli erittäin hyvä (ei sentään täydellinen). Kiitos Children of Jones and Moore, ootte parhaita ♥♥

Kalajoelta jatkoin matkaa perheen kanssa Leevin luokse, josta palattiin Kauhavan ja Ähtärin kautta tänään kotiin. Sillä aikaa kun pienimmät sisarukset hurjasteli Powerparkissa, me kierrettiin Samun, iskän ja äidin kanssa Kauhavan nähtävyyksiä, joita oli wikipedian mukaan mm. Raijan grilli, puukkotehdas ja RoadHouse XD Onnittelut ja kiitokset sulle, jos jaksoit lukea tän postauksen loppuun asti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti