perjantai 1. tammikuuta 2016

vuosikatsaus 2/3 ♥

Toukokuu sujui samanlaisissa merkeissä kuin huhtikuu: nautin auringonpaisteesta ja rakkaiden ihmisten seurasta. Juhlaan oli aihetta useaan otteeseen; oli vappu, äitienpäivä, Iidan synttärit, kummipojan ristiäiset ja Alman valmistujaiset. Kävin ihan liian pitkän tauon jälkeen moikkaamassa ihanaa Epsua Tampereella, matkustin Tukholmaan, katsoin euroviisuja parhaassa seurassa ja pääsin testaamaan Mäki-Soinien poreallasta. Sain äidinkielen opettajalta viestin, jossa mua pyydettiin pitämään ylioppilaan puhe kevätjuhlassa. Vastasin myöntävästi, vaikka pelkäsin ihan hulluna. Lopulliset kirjoitustulokset tuli ja aloin järjestellä ylioppilasjuhliani. Loppukuukausi menikin sitten puhetta panikoidessa, siivotessa ja leipoessa. Toukokuun 30. päivä sain vihdoin sitten painaa valkolakin päähäni. Selvisin puheesta hengissä ja loppupäivä olikin sitten yhtä juhlaa.
Kesäkuuhun mahtui myös paljon ikimuistoisia hetkiä. Oltiin Iidan kanssa Live Aid Uusi Lastensairaala -konsertissa Helsingissä, futisjoukkueen kanssa Kalajoella BeachFutis-turnauksessa ja Aukun ja Janitan kanssa Provinssissa. Juhlistettiin sateista juhannusta kavereiden kanssa asuntovaunussa ja valmistettiin Giulian kanssa viimeisen kerran yhdessä ruokaa. Kesäkuussa piti sanoa hyvästit sardinialaiselle siskolle ja pitkäaikaiselle jalkapallovalmentajalle. Olin jokseenkin hukassa itseni ja tulevaisuuteni kanssa, mutta lopulta sopeuduin elämässä tapahtuviin muutoksiin. Kesäkuun viimeisenä viikonloppuna oli evankeliumijuhlat ja lähdettiin Iidan kanssa Italiaan. Kyseinen reissu oli  kyllä ehdottomasti yks vuoden kohokohdista!


Heinäkuun olin töissä päiväkodissa ja asuin mummilassa. Vietettiin Pinjan rippijuhlia ja juhlittiin Janitan 20-vuotissynttäreitä sekä Minden valmistujaisia. Tapasin Iidan poikaystävän, kuvasin vapsin joukkuekuvat ja olin viettämässä kesäiltaa Järvisten mökillä. Oli Bergvik, piknik ystävien kanssa ilta-auringossa ja monta muuta ihanaa hetkeä.

Elokuussa saapui vihdoinkin lämpimät kelit ja nautin viimeisistä kesälomapäivistä. Kävin sisarusten ja Markuksen kanssa Yyterissä, Isän, Pilvin ja Miksun kanssa Helsingissä, Essin luona Ylöjärvellä ja Piritan kanssa Sarkolassa. Kuvailtiin siskojen kanssa auringonlaskussa ja syötiin brunssi uima-altaan reunalla. Jännitin hulluna raamattukouluun menoa ja melkein jänistin. Onneks vaan melkein. Elokuun 16. päivä iskä ja äiti kuskas mut Ryttylään ja elämäni paras syksy lähti käyntiin. Sain maailman parhaan kämppiksen ja monta uutta ystävää. Itsenäistyin, totuin asuntolaelämään sekä opin paljon uutta Raamatusta ja itsestäni. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti