torstai 7. tammikuuta 2016

vuosikatsaus 3/3 ♥

Tässä vihdoinkin viimeinen osa mun vuosikatsauksesta ☻

Syyskuussa nautin asuntolaelämästä, upeista ruskan väreistä ja huikeiden ihmisten seurasta. Juhlittiin Viljan synttäreitä ja tutustuin moniin opistokavereihin paremmin. Osallistuin nuorten naisten viikonloppu -tapahtumaan, kävin moikkaamassa Pilviä Jyväskylässä, vierailin Iidan kanssa Alman luona Espoossa ja myöhästyin junasta, koska eksyin matkalla kampista rautatieasemalle. Haha en vieläkään ymmärrä, miten se oli mahdollista XD 
 Lokakuussa meillä oli yksi pakollinen viikonlopputapahtuma, minkä seurauksena saatiin maanantai ja tiistai vapaaksi. Vietin vapaapäivät Essin ja Janitan luona Tampereella ja Ylöjärvellä. Leivoin synttärikakun Emilialle, joka lähti lokakuun alussa Amerikkaan ja näin ihania futiskavereitani pitkän tauon jälkeen joukkueen päättäjäisissä. Etäviikolla kävin Iidan kanssa metsäretkellä, otin kuvia Beatan ristiäisissä ja matkustin yksin Lontooseen. Lokakuuhun mahtui paljon mahtavia juttuja, mutta myös ehkä koko vuoden synkimmät hetket. Kaikesta kuitenkin selvittiin enemmän tai vähemmän kunniallisesti ja henkisellä puolella tuli taas otettua monta askelta sekä eteen- että taaksepäin.
Marraskuusta jäi mieleen ensilumi ja monta upeaa auringonlaskua. Ostin uuden talvitakin, talvikengät ja fisheye-objektiivin. Kävin katsomassa joukkueen futsal-peliä ja ikävöin jalkapallon pelaamista. Vietin aikaa sukulaisten ja perheen kanssa ja näin vihdoin serkun suloisen tyttövauvan. Oltiin toimintaviikolla Vaasassa ja töissä MN-festareilla. Vietin paljon aikaa omalla epämukavuusalueellani ja mun itseluottamus oli jotenkin poikkeuksellisen alhaalla. Välillä oli sellanen fiilis, että olis vaan tehnyt mieli mennä sängyn alle piiloon tai juosta yksin pimeään metsään. Lievää syysmasennusta oli ehkä havaittavissa, mutta marraskuun lähestyessä loppuaan fiilikset alko joulunodotuksen myötä parantua huomattavasti. 
Joulukuuhun mahtui myös monenlaisia fiiliksiä, joista suurin osa oli kyllä erittäin positiivisia! Otettiin opistokavereiden kanssa kaikki ilo irti viimeisistä yhteisistä päivistä: käytiin Helsingissä jouluostoksilla ja Flamingossa uimassa, laitettiin yhdessä ruokaa ja katsottiin leffoja, otettiin yhteiskuvia ja vietettiin pikkujouluja. Oli pysäyttävää ja haikeaa tajuta, miten nopeasti syksy oli mennyt. Oli surullista sanoa monille upeille ihmisille hyvästit joulujuhlassa, mutta samalla sydän oli täynnä kiitollisuutta kaikista ihanista hetkistä, joita saatiin kokea yhdessä. Nautin jouluvalmisteluista (jopa siivoamisesta) ja joulunpyhien vietosta rakkaiden ihmisten kanssa. Kaiken kaikkiaan joulukuu oli yks koko vuoden parhaista kuukausista ja aivan mahtava päätös muutenkin hienolle vuodelle! 

Lämmin kiitos jokaiselle, joka oli tavalla tai toisella osallisena mun elämässä tän vuoden aikana. Teidän ansioista mun vuosi oli paljon parempi kuin olisin ikinä uskonut!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti